Over softwarekey.nl

Uitstekende ondersteuning!

Softwarekey.nl staat voor uitstekende ondersteuning, dat betekend dat wij altijd klaar staan om jou te helpen wanneer er problemen ontstaan tijdens je aankoop of tijdens de installatie van je product. Wij gaan alleen voor 5 sterren beoordelingen en staan niet stil tot jij tevreden bent! ;)

Super snelle levering

We doen er alles aan om jou aankoop zo snel mogelijk naar jou te versturen. Zo duurt het versturen van een software- licentie meestal minder dan een uur (en vaak al binnen enkele minuten). En producten die per post verstuurd worden hopen wij binnen 48 uur bij jou thuis te kunnen bezorgen!

Softwarekey.nl & duurzaamheid

Door software digitaal te leveren zorgt softwarekey.nl voor minder afval en kilometers. Hierdoor elimineren wij papier, plastic en onnodig veel co2 uitstoot. Producten die per post worden verstuurd zitten vaak in de juiste formaat doos of envelop. Wederom om papier en plastic te verminderen.

Altijd voordelig

De soms hoge kosten voor software licenties voor consumenten en zelfstandige ondernemers kunnen al snel uit de hand lopen waardoor veel mensen en ondernemers afhaken en opzoek gaan naar altnernative routes zoals het downloaden van illegale software. Bij softwarekey.nl kopen wij groot in waardoor we voordelig kunnen leveren en u 100% legale software heeft!

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Neem contact met ons op voor vragen, hulp of klachten

Contact opties