Veelgestelde vragen

Waarom zijn jullie zoveel goedkoper dan de rest?

Doordat wij groot inkopen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Ook scheelt het een hoop dat vrij wel alle licenties digitaal verstuurd kunnen worden waardoor verzendkosten wegvallen. Hierdoor ontvangen wij veel oders en u een goedkope en legale licentie(s)!

Zijn de producten wel nieuw?

Absoluut! Al onze producten zijn nieuw en ongebruikt.

Zijn jullie licenties legaal?

Softwarekey.nl levert alleen 100% legale licenties van verschillende merken. En u krijgt er zelfs een factuur bij als bewijs van aankoop. Handig voor wanneer er een controle is bij uw bedrijf.

Hoe kan ik betalen bij Softwarekey.nl?

Graag sturen wij u door naar onze infopagina over betalen. Hierin staat alles over betalen.

Hoe worden de licenties geleverd?

De licenties worden vrijwel direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt soms voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen!

Hoe lang bewaren jullie mijn licentie?

Geleverde licenties worden na succesvolle levering direct verwijderd uit ons systeem en na 1 maand verwijderd uit onze outbox.

Is mijn computer wel geschikt?

Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Windows 10? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software.

Hoe zit het met garantie?

Graag sturen wij u door naar onze infopagina over retouren en garantie. Hierin staat alles over onze voorwaarden.

Kan ik mijn product ook ophalen?

Nog niet. Wij hebben geen fysieke winkel waar u uw product kunt ophalen.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn product krijg?

Ben je niet zeker van ons? Betaal dan met PayPal. Het is gratis. Makkelijk in gebruik en je hebt PayPal Verkopersbescherming. PayPal staat er om bekend dat wanneer verkopers hun verplichtingen niet nakomen. De koper altijd hun geld terug krijgt. Geen addertjes onder het gras dus ;)

Waar staat mijn factuur?

U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.